View Single Post
Staro 31.07.2019., 21:50   #742
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
http://forum.pcekspert.com/showthrea...298958&page=23 ..trazi dole post #903 i #910
Vidia sam danas, stavim sutra i probam.

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
93.7 C? Stari moj nešto tu nije u redu... Ili gledaš temperature sa nekim monitoring programom koji ne pokazuje točno ili nisi dobro namontirao cooler ili stavio pastu

HWinfo je program. A cooler su stavljali u Future u shopu, al moga bi sutra rastavit i nanovo

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
A sumnjivo je i da boosta do 4650, iako mislim da je službeno do 4600, a revieweri se žale da neće ni preko 4200 bez obzira na hlađenje
4650 prema HWinfo

Citiraj:
Ma čak i uz 1.476 vcore mu nebi smjela biti tolika temperatura sa NH D15, nešto tu nije u redu. Osobno bi možda tražio sweetspot, a što se tiče voltaže - 1.35v ili više ako može dobiti neki clock a da temp. ne prelazi 80C
Vidit ću sutra sve, danas nisam ni upalia taj komp, nema se vrimena
A trebam pogledat i OC tutorijale, stavit fixnih 1.325 i probat dobit 4100-4200 all core.
Al ispa sam iz sheme, zadnje šta sam OCa je Sandy bridge -->
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
stavi ovaj novi driver, sada sam baš malo probao i na stock postavkama, vidim da proc bolje radi, manje boosta vcore itd. vjerovatno ćeš profitirati s obzirom da ti temp idu i do 94°C

--> http://forum.pcekspert.com/showthrea...298958&page=23 ..trazi dole post #903 i #910
Vidia sam danas, stavim sutra i probam.

Citiraj:
93.7 C? Stari moj nešto tu nije u redu... Ili gledaš temperature sa nekim monitoring programom koji ne pokazuje točno ili nisi dobro namontirao cooler ili stavio pastu

HWinfo je program. A cooler su stavljali u Future u shopu, al moga bi sutra rastavit i nanovo

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
A sumnjivo je i da boosta do 4650, iako mislim da je službeno do 4600, a revieweri se žale da neće ni preko 4200 bez obzira na hlađenje
4650 prema HWinfo

Citiraj:
Ma čak i uz 1.476 vcore mu nebi smjela biti tolika temperatura sa NH D15, nešto tu nije u redu. Osobno bi možda tražio sweetspot, a što se tiče voltaže - 1.35v ili više ako može dobiti neki clock a da temp. ne prelazi 80C
Vidit ću sutra sve, danas nisam ni upalia taj komp, nema se vrimena
A trebam pogledat i OC tutorijale, stavit fixnih 1.325 i probat dobit 4100-4200 all core.
Al ispa sam iz sheme, zadnje šta sam OCa je Sandy bridge
webstartm je offline   Reply With Quote