Citiraj:
Autor thunder11
To su dva različita mobitela.
Po spekovima, sljedeće:
SD855 vs SD730 - razlika meni lol isti qrac
IMX 586 vs IMX582 kamera senzor - razlika jedino u 4k 60fps snimanju.
27W fast crgage vs 18W
Sve u svemu to mi ne opravdava toliku razliku u cijeni. Prešao sam sa S8 na ovo i meni osobno je ovo puno bolji mob.
A sada K20pro je isključivo za azijsko tržište. Nema L3 security za netflix (možda youtube) HD streamnje. Ne podržava B20 frekcu za 4G mrežu.
Summa summarum:
K20 - Azija
MI 9T - je k20 za EU i ostatak svijeta.
K20 PRo - azija
Da ako naručiš K20 pro po defoltu oni otvore mobitel, odnosno kutiju da flesaju global ROM.
Doduše XDA forum je krcat ROM-ova za K20 pro a ne toliko za MI 9T.
Ima EU rom za oba ali još nisu official. I u prijašnjem postu sam objasnio mane flashanja istih kao i prednosti.
|
Da razliciti mobiteli sad sam malo gledao, sto se tice L3 securit za netflix miti neznam sto je to a sigurno mi nece trebati jer netflix acc imam i gledam samo na tv, na mobu necu sigurno.
za b20 frkvenciju 4g mreze niti mi to nece nedostajati zivim u Austriji i tu gdje koristim mobilni net nece mi trebati ta frkvencija a to gdje i necu imati mrezu nije strasno to sam znao dok sam kupovao mobitel. Pocekao bih ja i jesen kad izade globalna verzija istog mobitela ali nazalost ne vjerujem da bi moj stari redmi 3 pricekao

sto se eu roma tice to cu pricekat kad izade neka offcijalna jer gledam ovo sto ima su neke bete.
Citiraj:
Autor locks
|
Iskreno niti ne gledam ostale mobitele fan sam Xiaomi mobitela, imao sam 3 godine redmi onu prvu verziju (jos je i sad ziv u ladici stoji

) pa nakon toga i redmi 3 uzeo taj isto 3 godine trajao traje i sad samo mu baterija u banani. meni je vazna baterija ovaj isto ima 4000 mAh bateriju ako izdrzi dva dana ko sad kad cijeli dan tipkam na njega ja zadovoljan