@sakomako
Fascinantno je da ti u svakoj temi koje se dotakneš (Office keyevi sa ebaya i legalnost istih, procesori, mobiteli) obogatiš priču što bi trebalo i kako bi trebalo pristupiti problematici iz više sfere te postaješ borac za ljucka prava tako da Mahatma Ghandi uz tebe izgleda kao boy scout.
Spominješ HEP, vodu, smeće i banke i uspoređuješ ih sa A1 fiksnim uslugama. Sorry, totalno promašeno IMHO. Nije ni blizu usporedba.
Struju doma moraš imati. Vodu također. Smeće ti isto netko mora otpeljati. Poslodavac/privatnik ili s druge strane zaposlenik mora imati bankovni račun. Dakle, ako nisi hipi, ove stvari za život su neophodne.
Ali superbrzi kabelski internet sa telefonom i TVom ne moraš imati. Kao ni ja. Samom činjenicom da plaćam nešto što mi za život nije prijeko potrebno, u samom startu 158.40 kn plaćam previše (razlika do 0) pa neću plakati za dodatnih 20 kn. Svi imamo mobitele sa milijunima minuta, LTE brzinama i tisućama gigabajta pa baš teranjem maka na konac, može se i tako živjeti jelda?
A ti trošiš vrijeme dizanjem pobune kmeta Janka na PCE forumu i koračaš polako i sigurno u mrske mi političke vode na koje sam ekstremno netolerantan, dok bi mogao povesti nekakav marš na Markov trg pod parolom "Čabe lnternet svima a ne samo njima"
Nakon toga navratiš na hladno pivce, ja častim, nije bed, kako ni za 20 kn više za Bnet uslugu tako ni za pivce

možemo i čevose ubit usput
Sent from my SM-G965F using Tapatalk