View Single Post
Staro 31.07.2019., 11:14   #9016
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@sakomako

Fascinantno je da ti u svakoj temi koje se dotakneš (Office keyevi sa ebaya i legalnost istih, procesori, mobiteli) obogatiš priču što bi trebalo i kako bi trebalo pristupiti problematici iz više sfere te postaješ borac za ljucka prava tako da Mahatma Ghandi uz tebe izgleda kao boy scout.

Spominješ HEP, vodu, smeće i banke i uspoređuješ ih sa A1 fiksnim uslugama. Sorry, totalno promašeno IMHO. Nije ni blizu usporedba.

Struju doma moraš imati. Vodu također. Smeće ti isto netko mora otpeljati. Poslodavac/privatnik ili s druge strane zaposlenik mora imati bankovni račun. Dakle, ako nisi hipi, ove stvari za život su neophodne.

Ali superbrzi kabelski internet sa telefonom i TVom ne moraš imati. Kao ni ja. Samom činjenicom da plaćam nešto što mi za život nije prijeko potrebno, u samom startu 158.40 kn plaćam previše (razlika do 0) pa neću plakati za dodatnih 20 kn. Svi imamo mobitele sa milijunima minuta, LTE brzinama i tisućama gigabajta pa baš teranjem maka na konac, može se i tako živjeti jelda?

A ti trošiš vrijeme dizanjem pobune kmeta Janka na PCE forumu i koračaš polako i sigurno u mrske mi političke vode na koje sam ekstremno netolerantan, dok bi mogao povesti nekakav marš na Markov trg pod parolom "Čabe lnternet svima a ne samo njima"

Nakon toga navratiš na hladno pivce, ja častim, nije bed, kako ni za 20 kn više za Bnet uslugu tako ni za pivce možemo i čevose ubit usput

@flash1

Ne kužim ovo da nema pogodnosti raskida ugovora? Pa piše da od 02. do 31. kolovoza 2019 tko želi može bez penala raskinuti ugovor zbog poskupljenja.
Slična stvar je bila 2014 u lipnju kad su mobilni operateri dizali cijene za 10 kn (naknada za pristup mobilnoj mreži).

Kao što rekoh, i sam bi raskinuo ali pošto kvalitetnije usluge nemam, poklapam se po ušima i plaćam tih 20 kn/mj više. Dostupan mi je Iskon, HT i Optima preko bakra, VDSL propusnost parice je jedva 35 Mbps, a najjeftinija varijanta sa TVom je preko 200 kn. A ovo sa poskupljenjem bude 179 kn sada. Nije da sam u nekoj super poziciji za kurčenje i pregovaranje. Onaj tko je, go 4 it

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 31.07.2019. u 11:22.
Brko je offline   Reply With Quote