Citiraj:
Autor Drug Brko
Nisam siguran da vidim svrhu o tome.
Imaš sva prava raskinuti ugovor i preći drugdje ili ukinuti ugovornu obvezu i nastaviti koristiti uslugu ali bez promo cijene.
A na ove kilometarske postove kolege smora "blebećem da blebećem i ništa ne kažem" nemam komentara. Samo ću ponoviti da ovaj forum nije poligon za dizanje ustanaka potlačenih kukom i motikom niti teren za ispoljavanje vlastitih frustracija.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
Kolega uopće nije frustriran sa ničime i kolegi je jako dobro, voda mi je tek do gležnja ali ne volim šutjeti jer bi se moglo dogoditi da jednog dana dođu i po mene baš zato što sam šutio.
Pola posta je copy paste sa njihove strane i pokazuje na koje pakete se ta naknada odnosi, to je radi potpunije informacije
S obzirom da voliš plaćati pivo i miriš se sa sudbinom preporučujem se za jedno hladno pivce za živce.
A to što blebećem samo sam pokazao da ima još primjera poput ovoga i po običaju ljudi se mire sa sudbinom jer misle da to tako mora biti, a to što ljudi neznaju čitati što tamo piše je već postao problem u razumijevanju našeg jezika.
Ja sam od onih koji kada se javi problem razmišljam kako da ga riješim, a ne da to svaki puta rješavam plaćanjem dodatnog besplatnog piva onome tko je napravio problem a to je A1. Zato smo ovdje pa da vidimo možemo li što poduzeti?
Kao što rekoh ove instalacije koje koristi A1 postavljene su u privatnu stambenu zgradu u dogovoru sa vlasnicima te zgrade i uz određeni dogovor u vezi cijene usluge (ne poskupljivnja usluge u odnosu na ono što su nam prije dogovora o postavljanju ovih svjetlovoda odnosno kabela ponudili), tako da nam sada još A1 dodatno naplaćuje ono što je u svoju korist (DCM i AMIS) postavio uz obostrani sporazum je izvan svake pameti.
DCM je 20 godina u Zgradi, a Amis oko 12, dakle svoju investiciju su višestruko naplatili i isplatili, a sada bi kruha preko pogače. No pasaran pa i po cijenu uzimanja škara u ruke kao što je to učinio moj bratić iz Dalmacije.