Citiraj:
Autor LeskiRM
Moram pohvaliti prodavača u Avenue Mall poslovnici.
Naime, kupac prije mene se raspitivao za konzolu ps4 1tb limited edition days of play i cijena je bila 1610 kn sa popustom 30 posto koji vrijedi samo ovaj vikend. Znaci cijena je cista bagatela.
Covjek nije imao lovu kod sebe i veli da ide na bankomat i vraca se. Pita jel ima rezervacije? Prodavac veli nema, ko prvi njegovo.
Ja sam cijelo vrijeme bil odma iduci na redu i prodavac je mislim cak i po mom govoru tijela skuzio da sam dosao po istu tu konzolu.
Covjek krene do bankomata, dakle izasao je iz reda, ja nastupam i placam konzolu gotovinom.
Ovaj lik je to cuo i pocne me napadat da ce mi zvat policiju (kaj je z glavom?) da je on mislio kupiti konzolu. Uglavnom dobrih 5min dok mi je prodavac ovjeravao garanciju mi ovaj stoji mad glavom i tupi svoje dok mu prodavac smireno govori pravila trgovine.
Pritom cijelo vrijeme govorim frendu da samo suti, ne komentira nista jer pravila su jasna. Ovaj stari se ne da i pomalo me zivcira i krene ko fol zvat policiju..
Okrenem se i steram ga u pet 5pm i nek mi se jos jednom obrati da cu ga nokautirat.
Prodavac je na kraju smirio lika, i ispricavao mi se zbog nastale situacije..
|
Znaš što je najgore... 1600kn za novi PS4 i nije neka akcija. To što je ko fol "limited" edition možda pali ljude.
Podsjećam prije 2 god u 4. mjesecu se PS4 prodavao po 1599, sa dva dualshocka 1999.
Da ne pričam Tele2 akcije gdje po njuškalu stalno iskaču zapakirane konzole sa igrama za 1600-1800kn.
Ali eto...