Citiraj:
Autor srale7
Znači i ti si bio sa kolegom Rencom na tom druzenju 
Majka mu stara, kako 192g moze biti prednost u odnosu na 175g? "Veći premium feel"? Pa valjda je cilj dobiti lakši uređaj a ne teži.
Ponavljam, materijali i sama kvaliteta istih su jednaki, meni osobno dodatnih 17g mi nije plus, vec obrnuto.
Je da, mene smeta rast Huaweia, sve ne spavam po noći zbog njihovog rasta. 
Kamo srece da je vise takvih igraca na trzistu, ali odgovorno tvrdim da su i samsung i huawei hohštapleri koji nikad nece napravit savrsen telefon, a s obzirom koliko se time bave i koliko novaca traze za nove modele, to je trebalo biti rjeseno prije par godina. (ok, S7 je bio iznimka koja potvrđuje pravilo   )
|
Ne, nisam bio na kavi, al radim na poslu svakodnevno sa oba, s tim da sam si P30 Pro ostavio kao mob koji stalno koristim i nisam ni najmanje požalio. Prije tog sam bio korisnik Samsunga nekoliko godina.
Slažem se da je cilj imat lakši, al barem meni Huawei bolje leži u ruci i to sam 100% siguran da je zbog težine. Koliko god glupo zvučalo al tih 17g čini razliku.
Samo sam ti napisao da nije ništa krivo zaključio, to je to, a ti si taj koji si lupio čovjeku dijagnozu.
No hard feelings.
A ovo za konkurenciju i savršen mob se slažemo, al opet kako definirat savršen mob?