View Single Post
Staro 30.07.2019., 14:41   #7568
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
IMHO, P30 Pro je jako dobar uređaj koji radi fantasticne nocne fotke, ima mocan zoom feature, dobru bateriju i sl. Ali da u ruci daje dojam vece kvalitete oliti premium feel nego jedan S10/+ - no way if you ask me... Kad vec iskljucivo pricamo o kvaliteti izrade, evo par stvari sto meni "bodu oci": Ekran ima vidljivo deblje crne rubove (ne pricam o bezelima) nego sto je to kod S10/+ (slika ne ide ni blizu ruba stakla), samim time mi djeluje ko neki mid-ranger. Prijelaz između stakala i metala nije besprijekoran kao kod Samsunga. Kamera osjetno strsi van kucista sto nije slucaj kod S10/+. Tezinu mobitela definitivno ne smatram nekim premijum ficurom, pogotovo ako prelazi 150-160g a kamoli blizu 200g... Ima tu jos par sitnica, u software necu ni ulaziti. No, na kraju opet dođemo do zakljucka - 100 ljudi, 100 čudi... 100 zena, 200

Citiraj:
Kamo srece da je vise takvih igraca na trzistu, ali odgovorno tvrdim da su i samsung i huawei hohštapleri koji nikad nece napravit savrsen telefon, a s obzirom koliko se time bave i koliko novaca traze za nove modele, to je trebalo biti rjeseno prije par godina. (ok, S7 je bio iznimka koja potvrđuje pravilo
Potpis. Nece nikad napraviti savrsen mob (iako bi mogli), cak ni blizu savrsen... Uvik mora biti nekih sitnih nedostataka - barem kod flagship modela, dok se ti nedostatci samo gomilaju kod srednjih i nize rangiranih modela.
Razlog je jednostavan, zele da svake godine kupimo novi mob, da budemo "kvalitetni potrosaci"...
Sn4k3 je online   Reply With Quote