IMHO, P30 Pro je jako dobar uređaj koji radi fantasticne nocne fotke, ima mocan zoom feature, dobru bateriju i sl. Ali da u ruci daje dojam vece kvalitete oliti premium feel nego jedan S10/+ - no way if you ask me... Kad vec iskljucivo pricamo o kvaliteti izrade, evo par stvari sto meni "bodu oci": Ekran ima vidljivo deblje crne rubove (ne pricam o bezelima) nego sto je to kod S10/+ (slika ne ide ni blizu ruba stakla), samim time mi djeluje ko neki mid-ranger. Prijelaz između stakala i metala nije besprijekoran kao kod Samsunga. Kamera osjetno strsi van kucista sto nije slucaj kod S10/+. Tezinu mobitela definitivno ne smatram nekim premijum ficurom, pogotovo ako prelazi 150-160g a kamoli blizu 200g... Ima tu jos par sitnica, u software necu ni ulaziti. No, na kraju opet dođemo do zakljucka - 100 ljudi, 100 čudi... 100 zena, 200

Citiraj:
Kamo srece da je vise takvih igraca na trzistu, ali odgovorno tvrdim da su i samsung i huawei hohštapleri koji nikad nece napravit savrsen telefon, a s obzirom koliko se time bave i koliko novaca traze za nove modele, to je trebalo biti rjeseno prije par godina. (ok, S7 je bio iznimka koja potvrđuje pravilo
|
Potpis. Nece nikad napraviti savrsen mob (iako bi mogli), cak ni blizu savrsen... Uvik mora biti nekih sitnih nedostataka - barem kod flagship modela, dok se ti nedostatci samo gomilaju kod srednjih i nize rangiranih modela.
Razlog je jednostavan, zele da svake godine kupimo novi mob, da budemo "kvalitetni potrosaci"...