View Single Post
Staro 30.07.2019., 14:27   #7567
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Eye of Truth Pregled postova
Premium feel je veći na P30 Pro i meni, al skužio sam da je to vjerojatno zbog težine. Teži je i samim time bolje možda leži u ruci, sad jel to nekom prednost il ne nemam pojma, al uglavnom čovjek je više manje sve dobro rekao. To što nekim ljudima, a izgleda i tebe smeta rast Huaweia i ne prihvaćaju da se Samsung uspavao je drugi par opanaka.

Stalno tupiš na video i ok jer je to uz stereo jedina stvar u kojem je S10 u prednosti, sad koliko će ljudi te dvije stavke uzet u obzir prije fotki/baterije ne znam baš.

Znači i ti si bio sa kolegom Rencom na tom druzenju

Majka mu stara, kako 192g moze biti prednost u odnosu na 175g? "Veći premium feel"? Pa valjda je cilj dobiti lakši uređaj a ne teži.
Ponavljam, materijali i sama kvaliteta istih su jednaki, meni osobno dodatnih 17g mi nije plus, vec obrnuto.

Je da, mene smeta rast Huaweia, sve ne spavam po noći zbog njihovog rasta.

Kamo srece da je vise takvih igraca na trzistu, ali odgovorno tvrdim da su i samsung i huawei hohštapleri koji nikad nece napravit savrsen telefon, a s obzirom koliko se time bave i koliko novaca traze za nove modele, to je trebalo biti rjeseno prije par godina. (ok, S7 je bio iznimka koja potvrđuje pravilo)

srale7 je offline   Reply With Quote