View Single Post
Staro 30.07.2019., 14:16   #1189
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Stigao Mi Band 4

Napisat ću usporedbu sa Mi Band 2.

Prednosti :

- dizajn - svaki rub lijepo zaobljen i samim time se neosjeti na ruci pa čak niti tijekom spavanja kad legnem potrbuške i bacim ruke pod sebe , također puno bolje odrađen zub/rub za narukvicu. Na dvici sam imao problema jer se nakon nekog vremena olabavila, pa je sat ispadao iz nje...

- sportovi - na dvici nije bilo uopće , tako da je veliki plus , a na Paceu koji je 100$ nije bilo kategorije Exercise za gym/crossfit i slično i ova opcija me oduševila

- izgled početnog zaslona - tip sam kojem brzo dosadi jedno te isto gledati, tako da odlična stvar

- obavijesti - odmah iz kutije rade sve koje želim , dok na dvici sam imao problema recimo sa Telegramom i Tapatalkom

- HR monitor - puno puno bolji, na dvici si morao stegnuti skoro full narukvicu. I kad bi odradio 3 mjerenja za redom , razlike i do 20 otkucaja -.-

Nedostatci :

- menu - ovo swipanje gore dolje mi neodgovara i skroz je nepraktično , da je lijevo desno možda bi bilo bolje...naviknut ću s vremenom ali to je trenutna zamjerka.

Kad prođe neko vrijeme vjerovatno će se skupit nedostataka pa ću ažurirati...

I da, svi koji se odlučite za kupnju. NE BACAJTE VIŠE NOVACA NA GLOBAL VERSION, uzmite CN Version jer sat povuče jezik od uređaja. Iz kutije ga izvadio kineski hijeroglifi , čim se povezao na uređaj se prebacio na Eng

Sent from my iP XS Max
Snowrider je offline   Reply With Quote