View Single Post
Staro 30.07.2019., 13:45   #7563
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor renc Pregled postova
Igrom slucaja jucer bio u drustvu s vlasnicima P30pro i S10+. Bili navecer na cugi. Dakle P30pro ga ubio od fotki (cak i prednja kamera daje dobru fotku po noci) da ne velim da izgleda kvalitetnije u ruci. Oba vlasnika su slicni, malo nadprosjecni korisnici. Jednom baterija umre kasno popodne drugom traje jos drugi dan. Jasno, P30pro. Zao mi je ali samsung nakon S7 nije napravio mob koji je u korak s vremenom i uz to vise nema najbolju kameru a amoled ima svaki flagship.
Hahhaha, očito ste na tom druzenju kombinirali toplu zuju i buniku

Ok, noćne fotke su bolje na P30P, ako pričamo o normal light uvjetima, to je tu negdje. Video pretpostavljam niste uspoređivali?

Daj malo obajsni kako P30p izgleda kvalitetnije u ruci? Telefoni su skoro pa identični, dizajn, izbor i kvaliteta vidljivih materijala identična.

Baterija je opcepoznata stvar, samsung padavičari nisu u stanju optimizirat top flagship da potrosnja bude normalna. Mislim da to oni nikad nece ni napravit, tj uvijek ce netko to imati bolje rjeseno. Isto tako se mogu kladit da ove stvari koje su fantomski najavljivane i vidi se iz aviona da fale, to ce biti predstavljeno na S11 i bit ce prikazano kao veeeliki napredak. (tipa led notifikacija).

Jedina istinska prednost samsunga nad svim konkurentima je to da pakiraju flagship u mid size telefon, za razliku od ostalih kod kojih je manji brat uvijek slabiji od veceg brata. Pitanje je samo do kad ce...

srale7 je offline   Reply With Quote