30.07.2019., 07:26
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Autor Xiaomi
1. Vjerojatno, moralo bi proć.
2. Može, neki vlasnici D2 iz Italije su ugradili dodatnu bateriju koja je na nosaču iz pitanja broj 3. No, ja nebi dodavao dodatne kg s tom baterijom. Dopuniš na poslu i to je to.
3. Da
4. 19-22 km u el. modu putem ručice gasa na minus temperaturama. Kad je toplije 22-25 km. Vožen kroz cijelu zimu.
5. Ne može, ali realna brzina je 27-28 pa do 30 km/h po ravnom mjereno preko Gps. 250w je, netreba očekivati 30+
6. u 1100 km, 9 mjeseci 0 problema, jedino cvile pločice, mjenjao sam ih radi tog, ali i ove mekše počele cviliti. Višestruko bolji izbor od romobila. Bicikl stane u svaki lift, bez podizanja kotača itd. O stabilnosti ne moram pričati. Svakodnevno bicikl prolazi torturu naših vrsnih pločnika i visokih prijelaza na kolnik i ništa nema lufta na biciklu, od šipke volana, preklopnog mehanizma, do ravnih felgi i nema škripanja. A popnem se od zvjezde pa prema mirogoju uzbrdo u kombinaciji gas i pedaliranje bez problema. Nije shifting D2, običan je.
|
Hvala ti Xiaomi!
Odagnao si mi sve nedoumice koje sam imao
Sinoc sam narucio D2 Shifting verziju s linka iz prethodnog posta, dolazi iz poljske i skupa s postarinom kostalo je 510$ sto mislim da je odlican deal.
Javim vam dojmove kada dođe i malo ga provozam.
|
|
|