View Single Post
Staro 30.07.2019., 00:29   #3314
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Gabre... ajd da bilo tko drugi ( na primjer @Manuel Calavera, @Smartic, @Drug Brko ili @Eladio i drugi.. ) nesto napisu nebi A rekao
jer njihove rijeci i iskustvo imaju odredjenu "tezinu" sa kojom se ne moram slagati ali postujem misljenje no ti aposlutno nisi u stanju
izabrati ni mis bez tudjeg misljenja niti si sposoban donjeti ni jednu samostalnu odluku kod kupovine hardware-a

Za proc i plocu si memoare imao dali da kupim ili ne... htio tu X370 plocu vracati, nemoj da "cupam" postove iz drugih tema,
memoriju i kad ti neko linka nisi u stanju naci i vices nema je na stanicama, ne znas sam prouciti i zakljuciti sta je QVL lista i
vidjeti jel to ta memorija, ne razumijes oznake na memoriji uopce sta znace koji brojevi i slova i zasto tako... i sad ja trabunjam ?!?

Razumijem "jad" jer imas x370 plocu ( si platio fleshanje biosa ? ) i bez ikakve moje ljutnje ja se iskreno nadam da ce ti sve tip-top raditi...

Bas tako...

dok sam ja flashao biose i OC-ao ti si vjerojatno jos u vrticu bio, tako da lagano odskakuci tim tonom od mene.
Kada otvorim tvoj profil i vidim da NIJEDNU temu nisi zapoceo a da nije na trznici, dovoljno govori o tvom prinosu forumu.

To sto sam u drasticnoj nestasici vemena je drugi par opanaka, i onda mi je brze i lakse pitati cijenjene forumase koji su aktualni u tome, jer sam i sam u svoje vrijeme pomagao svojim iskustvom, vise vremena nemam danima citati i kopati o svakoj gluposti, ali imam opet dovoljno iskustva koje samo treba osvjeziti.

Da, pitam za sve na forumu, zasto ne, uvijek volim cuti misljenje par pojedinaca koji su probali ili imaju doticnu stvar, pa malo prokopam sam, i uvijek zelim uzeti best buy, nikad nisam padao na marketinske fore precijenjenih ploca, memorija, i slicno, jer je povrat na ulozeno nikakav nakon odredjene granice.

Imas vrlo grbav nastup i nitko ne zasluzuje takvo pametovanje

kako bi mkbhd rekao, CATCH YOU ON THE NEXT ONE, PEACE
Gabre je offline   Reply With Quote