View Single Post
Staro 29.07.2019., 21:30   #3311
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
a ti trabunjaj i dalje da jedna X370 top ploca nema "dijelove da odgovara novim cpuima" i da je bazna X570 ploca bolja od top modela X370.
Gabre... ajd da bilo tko drugi ( na primjer @Manuel Calavera, @Smartic, @Drug Brko ili @Eladio i drugi.. ) nesto napisu nebi A rekao
jer njihove rijeci i iskustvo imaju odredjenu "tezinu" sa kojom se ne moram slagati ali postujem misljenje no ti aposlutno nisi u stanju
izabrati ni mis bez tudjeg misljenja niti si sposoban donjeti ni jednu samostalnu odluku kod kupovine hardware-a

Za proc i plocu si memoare imao dali da kupim ili ne... htio tu X370 plocu vracati, nemoj da "cupam" postove iz drugih tema,
memoriju i kad ti neko linka nisi u stanju naci i vices nema je na stanicama, ne znas sam prouciti i zakljuciti sta je QVL lista i
vidjeti jel to ta memorija, ne razumijes oznake na memoriji uopce sta znace koji brojevi i slova i zasto tako... i sad ja trabunjam ?!?

Razumijem "jad" jer imas x370 plocu ( si platio fleshanje biosa ? ) i bez ikakve moje ljutnje ja se iskreno nadam da ce ti sve tip-top raditi...
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Svatko ima pravo na svoje mišljenje i nek si kupi ono što misli da je najbolje za njegov novac.
Bas tako...