Kako istestirati da li je SSD u kvaru?
Naime, kupio adata su650 i ugradio ga u stari lap lenovo t400. Bilo je problema no nekako sam uspio instalirati win 7. No, bootanje windowsa - 7 min u 99% slučajeva. Dva puta je digao winse u roku keks. Izvadio SSD i krenuo instalirat winse na stari HDD kaj je i bio u lapu. Tu je tek bilo peripetija, no nakon jedno dvanaestog pokušaja uspjelo je instalirat winse na njega. I pazi sad, winsi se dižu normalno. No, mislim da sam lap ima nekih problema, pošto svaki restart donosi crni ekran, no osjetim pod rukom da hard radi. Onda moram držat gumb za paljenje stisnut, ugasit ga u potpunosti i ponovno upalit. Kad se upali ponovno, digne se normalno.
Dakle, očito je da lap ima svojih problema, no on mi i nije toliko bitan, mogu ga vratit a nisam ga ni kupio nego dobio

. No zanima me da li je novi SSD ispravan. Bez obzira na lap koji očito ima mušica, dizanje winsa na HDD-u za 30 sekundi i 7 min na SSD-u mi nije baš normalno. Možda lap ima neku nekompatibilnost s SSD-om, nemam blage veze. Dakle, kak vidjet jel SSD ispravan?
Fala unaprijed