Citiraj:
Autor Prki
Jel počela pljuvačina po najboljem ili su na aparatima i dolaze sebi.Sad će Gabre i ekipica po YouTubu poskidati isječke od 78. na dalje da dokažu kako je Max opet bio bezobrazan na stazi i kao mu FIA opet oprostila kaznu, te kako mu nije mjesto na gridu,a on OPET kao "najomraženiji" vozač na gridu dobio "Driver of the day" nagradu ,kako to, kako to  ali valjda je to tako kad si NAJBOLJI ili te vole ili te mrze, nema između.
|
Imas ti nekih problema?
Max je danas:
-sjebao start
-izvrtio se ko zadnji amater i pukom srecom uspio nastaviti trku
-2 jebena puta je blokirao kolonu iza safety cara i na to mu suco opet progledaju kroz prste.
Citiraj:
Autor Nikky
Ma najviše za guštat kako Toto dimi na uši, Ham iz greške u grešku ... pa odavno se zna da je za kua ako starta zada i nema bolji bolid kao pola grida ... šteta za Čarlija, bio bi i on na podiju ...
|
Totovo kurenje u boksu mi je highlight trke.
Ham pokazao upravo sto si napisao, i sto ja tupim vec godinama. Kad nije u top 3 jednostavno mu se ne da i radi greske
Citiraj:
Autor Gigi1
Inace, suci su zadnjih par utrka jebaci, baš su dobro reagirali
|
Da, oprostili maxu kaznu jos jednom. Cudo.me da su hamu dali onih 5 sekundi, bio sam uvjeren da ce i na to zazmiriti.
Ako me pamscenje sjeca, tako je lani usao pa mu nisu dali
Edit:
Vettel je danas pokazao koliko je dobar vozac i koliko moze odvesti BEZ IJEDNE GRESKICE u ovakvim uvjetima.
Nadam se da ce mu ova trka biti dobar boost za samopouzdanje.
Cestitke kvyatu za bebicu i P3, strolu i RP.
A tragicar dana Hulkenberg.