Tema: Novi komp
View Single Post
Staro 06.01.2006., 13:11   #2
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
svasta i nista..a.bit an8 sli se pokazao kao problematican...idi rade na dfi asus ili epoxa...

san diago...sve 5...mozda rasmisli od x2 3800

ne taj hladnjak...po menije pretezak i visok...da je dobar stoji...preporuka...uzmi si vodeno
tt bigwater se...lakse bolje hladnije

ram gx...jok ne ne ne rade ti zemi 2x 1024 corsair c2 ako ga ima ako ne 2x512 ocz platinum rev 2

hard ok...makar je meni krepala barica neki dan(jako cudno al ajde) tih i brtz hard...ja vec neko vrijeme preferiram samsungove diskove pa si razmisli(gledaj kolka ti je garancija, najvaznije)

rade zemi neku drugu grafu jer je vruca i glasna...a ako vec uzimas x1800 onda jedino xt!preporuka je pak 7800gt...mislim da nikon trenutno netreba vise...a 256mb verzija ide i us sli ako vec tolko brijes(pa i kupujes takvu maticnu)

ako se ne varam nema vise toshibinih origigi opticara kod nas...takod a mislim da je ovo samsung(nisam siher nisam gledao oduze) pa bi ti rade preporucio svecitaca teac-a

kuciste...e to je tvoj izbor...ja bi ti preporucio, ako bus isao na vodeno da si zeme i tt kuciste...ja bi ti preporucio sharka...imas dole i kako to izgleda u kucistu(vodeno)doduse ova 2 pokazivaca protoka ne dolaze s vodenim

evo i link dodaj w w w .thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/shark/va7000bwa.asp

mislim da ti netreba oczovo napajanje...fora je sto ej modularno to je...al ja kako to hoda moram preoporucit hipera ili coolermastera 450! isto tako pogledaj i tagana i chifteka...

mis...ako bas os...510 je cist ok...a 500 dode kojih 150 kuna...

ne volim logitech tipkovnic ezbog polozaja ž iznad entera...al ko voli nek izvoli...

sve u svemu ok konfa...a ona epoxica je bila 9npa serija(ultra i sli)

ako se ne varam raid miroring je raid 1 dakle da se sprema na oba diska...a to podrzava svaka novija ploca

moze se spojit...

mc_fish je offline   Reply With Quote