View Single Post
Staro 28.07.2019., 00:55   #3295
Zvonimir_s
Premium
Moj komp

Zvonimir_s's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
.....CUT...

i cudim se gdje nestaje voda, a i skrt sam, hebiga nedam. Dobar i ovaj a kad ne bude i svi ti o kojima sam pisao - neci biti dobri.

Thanks na opsirnom odgovoru...i moram priznat da se slažem..

vodeno hlađenje je iskljucivo zbog buke..koju sad nemam, a bez njega su ti ventilatori brujali nepodnosljivo...

imao sam problema s vodenim..U pocetku sam koristitioaluminijski blok..no nije bio dovoljan pa ubacio jos jedan..bakreni (kad vjerujes ljudima na rijec da ce sve biti ok..)...pumpa crkla nakon godinu- dvije dana jer se u onom žiletu na bloku nakupilo oksidacije. Dok sam to sev mjenjao..vijkom sam probusio hladnjak (zaboravih nakon toliko vremena da nemaju svi one limice za sigurnost)..

Na kraju me sve izšlo puno više nego da sam uzeo pošteni intel I7 i kvalitetniju maticnu.

OC me vise ne zanima...prva je stabilnost, sto ovdje kod OC-a sa 3.5 na 4.3-4.6 nije slucaj u Windowsima 10. Sve je bilo ok do nekih updatea u 5mj prosle godine, kad se poceo javljati problem s WIFI karticama, teski random i problem s tim kratkim prekidima zvuka. U svarnom zivotu ne osijetis nista..no kod snimanja zvuka..on jedan trenutak se resetira i prestane snimanje...

Radije gledam na noviji, jer su valjda nesto poboljsali u odnosu na prvu ZEN generaciju..."singl core" i sl..

Pitanje je samo što je stabilno..koja kombinacija proc-maticna-memorija.

Inace zeni sam stavio onaj Quad 6600, s SSD-diskom, ove dnevne obaveze, na stocku (zbog buke) radi kao svaki najnoviji procesor... uopce ga ne moram OC-at..
Zvonimir_s je offline   Reply With Quote