Citiraj:
Autor xlr
Sto vrtis kao player na kompu?
|
MPC-HC prije sada MPC-BE (HC otišla ekipa/BE ima redovna ažuriranja.) - sa madVr ali trenutno ga nekoristim jer i ako sam u njegovim postavkama mjenjao prema uputama, slika i dalje imala iste probleme.
Citiraj:
Autor xlr
Eliminirao si hdmi kabel kao problem?
|
Yes, probao sa dva različita kabla - oba dobivena i/ili sa TV-om / monitorom
Citiraj:
Autor xlr
Ako stavis clone display, je li sadrzaj bas vidno razlicit izmedju tva i kompa? (Nadam se da je sve bar donekle kalibrirano pa da se moze usporediti 1:1)
|
Mislim da mi je 2nd display (TV) ne kao clone nego kao ekstenzija.
- Donekle je sa, online stranicama, ali problemi nastaju ne u bojama koliko u bendanju nijansi sivih-bijelih-crnih. (tipa startup od netflixa sa crveni logom i bijelom pozadinom se jako vide "aureole" između nijansi bijele oko logotipa. Nez kak da to objasnim. Drugo je, vidljivo pojavljivanje aremo reći "artefakata" na tamnim scenama - doslovno tipa na crnim majcama se vide kocke pixela kako plešu...
Citiraj:
Autor xlr
Je li prikaz sadrzaja slican ako usporedjujes hdd->tv i pc->pc monitor? (cisto da eliminiramo opciju da tv uljepsava sliku nekim filterom)
|
PC->PC je treći prikaz slike, nije savršen ali je puno bolji - doduše to je 1440p rezolucija (pa nema onog famoznog 4x po pikselu skeliranja sa 4K sadržajem + VA panel je naspram IPS-a kod TV-a.
P.s.
NVCP je za monitor namješteno kao i za TV RGB 0-255 full range - scaling stavljen pod GPU ne Display.