View Single Post
Staro 26.07.2019., 20:17   #5562
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Bome firestick mi je najbolja investicija odmah nakon cc2, a skoro sam uzeo mi box s za duple pare.

Integracija daljinskog s tv-om je vrh. Cak mi i dobar dio tipki daljinskog od tv-a moze kontrolirati stick i najbitnije tivimate (iptv app) tako da imam po jedan daljinac na svakom kutu sobe

Jedino sto moram istraziti kad ulovim vremena su zaobilazni nacini castanja na firestick, npr castanje google photosa (gledanje fotki na tvu), powerampa/deezera (slusanje preko zvucnika spojenih na tv).

Imam i echo dot 3, ali vidim on ne jebe netflix na sticku nego sve upite za filmove/serije servira kao amazon videos.

Cc2 je i dalje ustekan u tv, zlu ne trebalo Koristim ga za plejanje filmova s kompa dok ne skuzim Plex ili neki drugi nacin da ih vrtim preko wifija na sticku

javi mi ovo za chromecast, bas mi to fali. Imam i ja Echo3, i totalno sam razocaran, em prica ko robot hebote, em stalno svijetli onaj krug nesto na njoj pa mi cijelu sobu obasjava....

vracam to govno i drzim se svog provjerenog google mini-a

I druga jako bitna stvar za one koji imaju kucno kino i receiver, je da fire stick ne podrzava audio passthrough, vec sve dekodira u dobly plus...
meni koji imam Atmos slozen doma je to veliki nedostatak,

dok mi box ima passthrough i po tom pitanju je onda puno bolja kupnja od firesticka, ili moras ici jos stepenicu gore i kupiti nvidia shield TV

i meni je interface na firesticku koma. ZBrda zdola gore dolje lijevo desno pa iste stvari pokazuje na vis emjesta...

i NAJBITNIJE, nema podrske za vise korisnika.
Gabre je offline