Citiraj:
Autor Michel
Skonto sam da zapravo slažem iznimno sličan sistem kao ti, pa bi te zamolio da mi linkaš ako nije problem za memoriju točno koja je, jer vidim da si ti jako zadovoljan. Sve se razmišljam između jedne malo sporije pa 32gb ili neke brze sa nižim latencijama ali 16 gb.
Još bi te pitao, ja sam matičnu već uzeo i nešto jeftiniju verziju ( elite ) i znam da ima razlike što se zvučne onboard tiče. Ali mi se čini da imaju isto pojačalo... kakav ti je zvuk što se tiće kvalitete i slično.
( Prije sam hardverski modificiar x-fi extreme music sa novim opampom i kondenzatorima što sam lemio i rezultati koje sam dobio, su bili kao da je sasvim druga osjetno bolja zvučna.... ali je stari pci utor..... )
|
RAM memoriju sam uzeo
G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4 16GTZR
Ulovio sam super popust i platio 100€.
A što se matične tiče; zvuk na ovoj je meni osobno predobar. Nisam sad neki audiofil koji se previše razumije u sam zvuk, ali bome je dobar. Ima onako... topli ton, ako to ima smisla

Zvuk je i bio jedan od razloga zašto sam uzimao tu matičnu jer je u par recenzija jako nahvaljen i spominjalo se kao da bolje od toga skoro pa ne ide što se integriranih tiče.