Citiraj:
Autor xGAME
S novim kompom mogu igrat ARMA-u 3 na Ultra u stabilnih 60 fps-a (lockano na 60, nisam jos probao unlocked).
Brute forcam i Escape from Tarkov na High u 80 fps-a
Situacija s ARMA-om me iznenadila pošto se za tu igra zna da loše na AMD-u radi, ali se bome 3700X dobro nosi s njom., što je impresivno s obzirom da iziskuje snažan single core performance. Koliko vidim, 3700X u toj igri za 9900K zaostaje za nekih 5-7 fps-a u prosjeku, što je u odnosu na razliku u cijeni oprošteno 
|
Skonto sam da zapravo slažem iznimno sličan sistem kao ti, pa bi te zamolio da mi linkaš ako nije problem za memoriju točno koja je, jer vidim da si ti jako zadovoljan. Sve se razmišljam između jedne malo sporije pa 32gb ili neke brze sa nižim latencijama ali 16 gb.
Još bi te pitao, ja sam matičnu već uzeo i nešto jeftiniju verziju ( elite ) i znam da ima razlike što se zvučne onboard tiče. Ali mi se čini da imaju isto pojačalo... kakav ti je zvuk što se tiće kvalitete i slično.
( Prije sam hardverski modificiar x-fi extreme music sa novim opampom i kondenzatorima što sam lemio i rezultati koje sam dobio, su bili kao da je sasvim druga osjetno bolja zvučna.... ali je stari pci utor..... )