View Single Post
Staro 26.07.2019., 02:50   #3281
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ja igram warface online, low details. High fps mi je vazan.. uzeo sam r5 3600 i dobio sam puno. Cca 25-30% po mojoj procjeni u low fps, više mi ne pada ispod 144hz , a imam high refresh monitor. Dobio sam i drugim aplikacijama , ne samo u warfaceu i igrama, nego općenito, ali nema smisla ići dalje.
Svoj r5 3600 imam podešen na najnizih 4000mhz tu na forumu, i svejedno sam zadovoljan. Guštam čačkat iako mi nije neki primjerak, koji težak grijeh lol. Ne pušim, ne pijem, trošim na vespu i komp novce koje zaradim bez da mi je dijete gladno. Tako da te ni tu ne razumijem.

A kolegi sam savjetovao najjeftiniji proc od nabrojanih, zbog cijene jer smatram da su svi overkill, jer i sam imam komp u dnevnom i dao sam moju procjenu. Definitivno danas više nego dovoljni i imaju zalihe za nadogradnju. 20kn dati više za 2600 naspram 1600 je opravdano?
Ti si dao svoju procjenu, postujem, neka kolega posluša oba savjeta i vidi šta njemu više odgovara. Mislim da je to ok?
I dozvoli da nakon skoro 30 g. što si slažem kompove, da si i dalje sam izabirem što želim uopce ne sumnjam da si ti zadovoljan sa svojim izborom za sebe

Ps
.. stvarno nemam nis protiv tebe ili ikoga. Sve 5

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 26.07.2019. u 03:20.
Eladio je offline   Reply With Quote