Citiraj:
Autor Master_Hrc
Stvarno sam zgrožen i nemam riječi. Otkad imam i ja bebolina ovakve vijesti mi moram priznati teško padaju. Nadam se da ce se i mater oporaviti bez teških posljedica. Ali da, sigurno je i to jedan od razloga što sam se javio u topic o emigraciji.
Znam, sad ćete reći da toga ima i vani ali jednostavno se nemogu oteti dojmu da nema u takvoj mjeri kao ovdje.
Ovakvim klošarima u dostavnjacima mi se čini da nitko nemože stati na kraj. Fućkaš kazne kad ih nitko ne provodi...
Bio sam prije par godina kod frenda u Zagorju, bila je subota navečer, i pri povratku sam prošao zagorsku magistralu, obilaznicom došao u zapadani dio grada i niti jedne jedine patrole nema...Nije li to super.....za ne povjerovati....
|
Ista stvar i kod mene, od kad imam maloga kao da mi se neka sklopka prebrikala u mozgu. Čim vidim djecu uz cestu usporavam makar i nema potrebe za to, a na bilo kakve vijesti ovog tipa sam postao osjetljiv.
U potpunosti se slažem za ovo oko kazni - džabe dizanje kazni i sve ostalo kad nema tko provoditi zakon i kažnjavati ekipu. Barem po ZG, gotovo uvijek stoje na istim mjestima i za one koji se često voze vrlo lako se prilagodiš / olakšaš nogu na kritičnim lokacijama...