View Single Post
Staro 25.07.2019., 10:49   #8963
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor sakomako Pregled postova
Zato ako imate smart TV instalirajte si IPTV aplikaciju i nabavite si IPTV listu i zaboravite na kablovsku TV jer je bolja kvaliteta slike a izbor je neograničen. Istina je da ponekad neki kanal na kratko ne radi, ali u principu imaš tu stvar na bar još 15 drugih kanala ako se radi o sportskom prijenosu. Ako nemate smart TV onda si kupite android TV box i stvar riješena.
Sve OK, ali ovo bas i nije prihvatljivo sirokim masama (ipak moras imati neko znanje i kuziti stvari), puno je jednostavnije stisnuti gumb na daljinskom od TV-a ili STB-a i prebacivati TV programe.
Oni koji su na B.net (A1) koaksijalcu nemaju takvih problema sa TV slikom (a takvih je vecina pretplatnika kod A1) u odnosu na optiku i IPTV.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Znam kako ti je

EDIT: Inače za žicu se slažem s tobom i ne mogu prežaliti što se nisam sjetio ispod žbuke povući dodatni pvc bužir kad sam renovirao stan prije par godina, pa makar stajali prazni zauvijek.
Susjed a zasto se toliko panicno bojis zica koje bi isle po podu npr. uz rub zida (kaj imas kucnog ljubimca koji voli glodati izolaciju na kabelima ili...) a u krajnjem slucaju mozes ih provesti-sakriti ispod rubnih letvica izmedju parketa-laminata i zida, jedini dio kabela koji se u tom slucaju vidi je onaj dio od rubne letvice vertikalno do TV-a, STB-a ili routera, a ako je iza regala - ormarica ni to se nebi vidlo.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Da se još malo vratim na Kaon vs kartica.

Osim jednostavnijeg i preglednijeg sučelja TV-a, ima i razlike u kvaliteti slike. Ne znam koliko se to dobro može vidjeti jer sam slikao mobitelom, ali avo:

Lijevo je Kaon - desno katrica

Davno prije par godina kad sam imao STB Albis 9300 (kojeg sad ima postovani Stipest) meni je slika bila bolja preko tog STB-a nego sto mi je sad preko B.net kartice utaknute direktno u TV, taj Albis 9300 je puno bolji uredjaj od sadasnjeg STB-a Kaon VM1200

Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 25.07.2019. u 11:22.
Cilim je offline   Reply With Quote