View Single Post
Staro 25.07.2019., 08:04   #8962
tiki66
tiki
Moj komp

tiki66's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
Isto danas dobio obavijest o isteku turbo 120 promocije. Pa uključio turbo 150 jer nema ugovorne obveze. Ionako mi ugovor traje do kraja 9-og pa kreću pregovori.
Nemaju baš dobar sistem bilješki tko što nudi. Prva operaterka kaže ide bez obveze ali da nazovem kasnije. Druga kaže, mora se sve produžiti(obzirom na dobar ugovor pomislio, odlično). Ali da nazovem za 5 minuta. Trećoj je svega dosta (ni ne krivim je, čekanje je suludo, linije gore) , ta kaže da nema produljenja po tim uvjetima, ali može turbo 150 bez obveze. Lud zbunjenog.
Žao mi je jedino jer sam se skoro riješio muka oko produljenja, ali možda i bolje jer je ionako dostupna Iskon optika. Shall see.
Pridružujem se u ekipu koja je jučer dobila obavjest o isteku turbo 120 promocije

Jel ima koji način isključiti to preko njihovih korisničkih stranica? Tražim, ali ništa ne nalazim. Zivkanje bih zaobišao.

Također moram ih pohvaliti jer su me prije mjesec dana zvali i upozorili da mi ističe ugovor te kad istekne ugovor da će mi cijena usluge biti veća. Ja već zauzeo obrambeni stav "neš ti meni ništa prodat, pusti me na miru", ali žena kaže da mi ne pokušava ništa prodat nego da je to samo obavijest i da otiđem na neko A1 prodajno mjesto i produžim ugovor, pa će mi cijena usluge i dalje ostati ista
tiki66 je offline   Reply With Quote