View Single Post
Staro 24.07.2019., 12:06   #802
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor viper84 Pregled postova
Kak nije undervoltan kad si ga fiksirao na cca 0.200 manje nego koliko može ići? C15 nisam probao, samo C20. Evo u C20 rez mi je bio za čak 600 manji kad sam stavi napon na tu negdje ko i ti. Tebi je ok da cijelo vrijeme radi na istom naponu što god da radiš?
Nisam siguran da sam te razumio.

Ako sam dobro shvatio, ti misliš da bi ja imao jedne rezultate sa 4060MHz fix @ 1.221V i 4060MHz fix @ 1.30V?

Mislim da ne bi jer se radi o nevarijabilnom taktu. 4060MHz je takt, a napon je bitan za stabilnost, a ne za score.

2-3 dana sam štelao sve i sva, tako da ostatak vremena je 4060MHz @ 1.221V.
Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
Ja sinoc konacno upogonio sve. Probam se danas malo poigrat s postavkama i stavit tvoje posto je ista MBO+CPU, za sad sam samo usao u BIOS i vidio sumu postavki, nisam se igrao s OC-anjem od soc939, na 2500K sam samo vcore i multi podesio. BIOS flash odradio iz prve, sve radi s tim da nisam radio clean install vec samo diskove iz stare konfe preselio u novu, nije ni taj Windows 10 za bacit
Super build.
Ali nema puno filozofije oko OCa. Mali bump za RAM, VCore, SoC (ako se OCa ram) i one load line calibratione ako ih ploča ima.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote