Citiraj:
Autor viper84
Kak nije undervoltan kad si ga fiksirao na cca 0.200 manje nego koliko može ići? C15 nisam probao, samo C20. Evo u C20 rez mi je bio za čak 600 manji kad sam stavi napon na tu negdje ko i ti. Tebi je ok da cijelo vrijeme radi na istom naponu što god da radiš?
|
Nisam siguran da sam te razumio.
Ako sam dobro shvatio, ti misliš da bi ja imao jedne rezultate sa 4060MHz fix @ 1.221V i 4060MHz fix @ 1.30V?
Mislim da ne bi jer se radi o nevarijabilnom taktu. 4060MHz je takt, a napon je bitan za stabilnost, a ne za score.
2-3 dana sam štelao sve i sva, tako da ostatak vremena je 4060MHz @ 1.221V.
Citiraj:
Autor njuskalo
Ja sinoc konacno upogonio sve. Probam se danas malo poigrat s postavkama i stavit tvoje posto je ista MBO+CPU, za sad sam samo usao u BIOS i vidio sumu postavki, nisam se igrao s OC-anjem od soc939, na 2500K sam samo vcore i multi podesio. BIOS flash odradio iz prve, sve radi s tim da nisam radio clean install vec samo diskove iz stare konfe preselio u novu, nije ni taj Windows 10 za bacit

|
Super build.
Ali nema puno filozofije oko OCa. Mali bump za RAM, VCore, SoC (ako se OCa ram) i one load line calibratione ako ih ploča ima.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk