Citiraj:
Autor Gabre
meni su fascinantniji ljudi koji slusaju te kanale na kojima neki lik jambra po pola sata sat, melje na siroko na dugacko, predvidja ko baba gatara, raspravlja o tracevima raznim, izmislja malo da digne gledanost....
malo baca bureke pa javi uzmi to sa zrnom soli
daj nesto konkretno, a ne melji me melji i melji i melji a na kraju balade nista nisi cuo.
Ima takvih kanala cudo, jedva sam ih se porjesavao iz feeda.
Teme tipa, kad se o mobitelima pise,
Pixel CATCHING FIRE?!
Pixel NEW LEAK!!
Pixel CHANGING HISTORY!
Google is DOWN!!
e ne mogu smisliti takve kanale i takve likove i onda takvi zive od toga, imaju po par sto tisuca subscribera, a sve sto rade je da imaju nenormalnu moc blebetanja u kameru. Niti truda niti pameti.
|
Nevjerojatno, po ovom upisu sam milion % siguran da nisi pogledao ukupno niti minute bilo kojeg njegovog uratka.
Seres i pljujes, trpas u isti kos s nekim kretenima nekoga(skota) o kome pojma nemas.
To je to, tak treba
Edit. tko god od starijih clanova koji duze prate adored-a misle da je lik zasluzio unsuscribe, bashing itd. platite 2usd pa bar poslusajte sto ima za reci covjek.
Pogledao sam malo prije part 1, jos uvijek tople glave cu samo reci da ekipa iz amd nije puno bolji od nvda i intela, jedino je pitanje jesu li bas tolike šupčine ili su maloumni zbunjeni nesposobni kreteni.
Kako god da se okrene nije dobro i vjerojatno se u amdu dogadja onaj koorporativni smradovi zaokret.