Vec mnogo godina koristim combo set Logitech MK330 (tipkovnica K330, mis M215)... kad se razradi, kupim novi set i duram tako godinama jer mi set po svemu odgovara.
Prosle godine Logitech je pustio u prodaju novi set - MK540 (tipkovnica K540, mis M310). Odmah sam narucio i tu su krenuli problemi:
mis neprecizan, cesto kod klika kliknem na krivu stvar, mis sam po sebi uopce ne moze raditi ravne linije u npr. paintu... svaka skace gore dolje
Zamijenio sam 2 seta, s oba dva isti problem. Eliminirao sam sve lokalne probleme, maknuo ruter, zvucnike, uredjaje, probao u drugoj prostoriji - isti problem.
Otisao u lokalnu trgovinu. Otvorili novi set. I oni imaju isti problem. Prica postaje nevjerojatna... otkud svaki mis "skace"? Na kraju sam vratio combo set MK540, uzeo novac nazad i kupio novi MK330 i zivio sretno sve do neki dan.
...
Neki dan kupio novo racunalo i novi MK330 set... i iznenadjenje - mis unutra vise nije isti... Nanjusio sam problem! Mis je sada M185 i ima iste one simptome kao mis iz seta MK540 (mis M310).
Izludit cu... vec ranije smo utvrdili da problem nije lokalni u mom uredu (probao drugu prostoriju, cak i drugi grad, probao u radnji s informatickom opremom).
Sto napraviti? Ima li tko kakvu suvislu ideju sto bi mogao bit uzrok ovih problema?