View Single Post
Staro 23.07.2019., 13:21   #1109
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Na godišnjem sam, pa me supruga uhvatila da krenem u nabavu novog frižidera. Imate li kakvu preporuku do 1000 eura, 5 godina garancije?
Kakvi su ovi frižideri sa hladnom vodom i ledom?
Mogu ti reći da mi nije žao što sam dao 9000 kn za RS7778FHCBC/EF
Nemam spojenu vodu, jer mi se nije dalo provlačiti crijevo, a filter je tipa 300 kn i mijenja se svakih 6 mjeseci.

Kako sam na katu, tek kada je dostavljen shvatio sam da imam problem jer je ogroman i ima 120 kila. Ali dobro, veselo radi 3 godine, nemam zamjerke.

Citiraj:
Autor MadManBD Pregled postova
Mene od 1.8., ceka renovacija i namjestanje stana, kupili veci stan, bez namjestaja (sa kuhinjom) pa moram sve ostalo uzimat, frizider, ves masina, perilica sudja, cijeli dnevni boravak, spavaca soba, zid srusit izmedju kuhinje i dnevnog, laminat postavit u dnevni i djecjoj sobi, protuprovalna vrata, zamjenit stokove/vrata po stanu ili ih samo uredit.. jos zena oce i onog robota da joj cisti...

Sljedece 2 godine jedem samo kruh i vodu
Uf. Gledaj ovo kao izazov. Ja imam ptsp od majstora, radova i prašine. Nikad kraja zahvatima kad imaš kuću.

Uzmi prvo robota, trebat će ti. Preporuka za xiaomi roborock, ja sam prezadovoljan sa s50, sada je zadnji model s6.
Imaš i modela koji su oko 1300 kn iz kine, koji imaju velik spremnik i slične funkcionalnosti samo malo manju usisnu snagu, manju bateriju i neke napredne funkcije koje se ni ne koriste (tipa virtualni zidovi).
Gilbert5 je offline   Reply With Quote