View Single Post
Staro 23.07.2019., 10:47   #12166
Eye of Truth
Registered User

Eye of Truth's Avatar

Datum registracije: May 2019

Tebi bi se moglo svidjeti da su je ubili (zamalo) a i presla je na neki rock na kraju, kao

Morao sam ju na kraju sinoć pogledat. U pravu si, jedino u epizodi što mi se svidilo je smjer u kojem se išlo s razvojem njenog lika - do raspleta.

Ono što mi se nije svidilo(ako izuzmemo moju odbojnost prema glumici/pjevačici/čemu već) je "happy ending" u toj epizodi što nije baš bila praksa do sad za Black Mirror.

Uglavnom kao što je kolega gore rekao, u te dvije godine mogli su se malo i bolje potrudit oko te tri epizode.-->
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Obzirom da nisam ni znao (a i sad bas neznam ) tko je, ispala je dobro u seriji.

Tebi bi se moglo svidjeti da su je ubili (zamalo) a i presla je na neki rock na kraju, kao

Morao sam ju na kraju sinoć pogledat. U pravu si, jedino u epizodi što mi se svidilo je smjer u kojem se išlo s razvojem njenog lika - do raspleta.

Ono što mi se nije svidilo(ako izuzmemo moju odbojnost prema glumici/pjevačici/čemu već) je "happy ending" u toj epizodi što nije baš bila praksa do sad za Black Mirror.

Uglavnom kao što je kolega gore rekao, u te dvije godine mogli su se malo i bolje potrudit oko te tri epizode.
Eye of Truth je offline   Reply With Quote