22.07.2019., 23:16
|
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Autor mkey
Generalno pravilo je da na ispravnom računalu (dakle onom koje se ne pregrijava, ima dovoljno snage, nema neki problem s driverima ili nekom komponentom) user mode software (npr. igre) ne može izazvati smrzavanje, restartanje, BSOD i slično.
S obzirom da se smrazava, je ne bih rekao da se računalo pregrijava. Da se pregrijava, vjerojatnije bi se gasilo. Kada fali snage - kako kada, ponekad se gasi ponekad se smrzava.
Obično kada se smrzne, recimo zbog problema s memorijom, smrzavanje poprati jedan nezgodan zvuk (pričamo iz zvučnika) koji zvuči kao da je djelić (recimo 0.2 sekunde) tog nečeg što se reproduciralo u trenutku smrzavanja zapelo na repeat. Zato pitam kako to izgleda/zvuči. Kad se skroz ovako smrzne, onda ne možeš ništa nego ugasiti računalo na gumb.
|
Imam video,spomenio sam da sam grafickoj dao jos mogucnost da 20% struje vise vuce nego obicno ako potrebno, mozda da to vratim? Napajanje nema nikakvih problema u sebi sigurno a konfiguracija vuce maksimalno 550W tako da je 600W dosta siguran broj i Xilence je (barem za mene) pouzdana firma jer spada pod istu grupu kao i Be quiet!
|
|
|