View Single Post
Staro 22.07.2019., 18:45   #1136
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Pravi problem i je sto korisnici to, traze? Ili ne traze al' kupuju?

Amazfit je dobro krenuo (kopirajucu Garmin al' uz znacajno nizu cijenu), transreflektivni LCD, always on, baterija traje oko tjedan dana uz continuous HRM, povremeni pa i svakodnevni GPS tracking... Al ocigledno da je korsnicima bitnije da imaju fancy AMOLED, gomilu funkcija koje isprobavaju prvih par dana... i pune sat svaki dan. Tako da im je Stratos zadnji a cini se i posljednji non-AMOLED.

oni su sa tim smartwatchovima otisli u krivom smjeru, rade on njih mobitele.

ne, ne treba mi mobitel na ruci, treba mi ekran na kojem mogu fino vidjeti tko me zove, da mogu komplet poruku lijepo procitati, i eventualno predefiniranim (koji bi recimo mogao na mobu sloziti) porukama odgovoriti, da ima alarm, mjerenje spavanja, ne bi bilo lose da ima neke fitness tracking opcije..

ovo sa svim drugim idiotarijama koje trpaju unutra samo trosi bateriju, a valjda 95% korisnika nikad pa ni tad nece nista od toga koristiti.

mi band 3 sam par puta potegao po stvarima i imam crticu dvje... ali ko ga jebe, kosta 30-40 dolara

ali kada imas sat od 300 dolara na ruci i moras ga skidati kada bilo sto ides raditi... ma hebes to.

drugadir, ostavi link tu da narucim 2, za sebe i zenu, jer ona je vec odustala od apple watcha, strah ju ga je nositi jer ce ga ostetiti...

a kosta hebenih 600 dolara...
Gabre je offline   Reply With Quote