House of Card mi je izgubio na kvaliteti, možda bolje da su to završili ranije nego razvukli unedogled. Pogledao sam sve, ali prve 2-3 sezone su bile puno kvalitetnije od nastavka. Do koje se isplati gledat? Pa dok ti ne dosadi  Homeland, kad ga već spominjete mi je baš obrnuto od HoC, draže su mi prethodne sezone nego prve  -->
Citiraj:
Autor nub
Meni bcs odličan. Sporost me ne smeta jer je kvalitetno napravljeno. Čak štoviše, dobro dođe za promjenu od serija koje su napucane akcijom koja nigdje ne vodi, ne služi radnji i razvoju likova i zaboravi se do iduće epizode. Pogledam jednom godišnje kad izađe cijela sezona.
|
Me ne smeta sporost toliko, dapače pa i Boardwalk Empire recimo je spor, al opet jako kvalitetan, više me smeta to;
House of Card mi je izgubio na kvaliteti, možda bolje da su to završili ranije nego razvukli unedogled. Pogledao sam sve, ali prve 2-3 sezone su bile puno kvalitetnije od nastavka. Do koje se isplati gledat? Pa dok ti ne dosadi  Homeland, kad ga već spominjete mi je baš obrnuto od HoC, draže su mi prethodne sezone nego prve 
|