View Single Post
Staro 20.07.2019., 11:52   #678
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Eladio to je očito placebo efekt, jer ne možeš osjetit razliku u browseru između iole relevantnijih cpu, a kamoli između dva moderna sa gro jezgri. Barem nebi trebao ako je sve u redu sa prijašnjim sistemom (odnosno instalacijom OS-a)

..ja osjetim mozda jer vrtim hrpuuu tabova (krive navike ili ne baš me briga) i to često YouTube/flash što nije lagano kao forum..
..ali kao što osjetiš u gejmingu highrefresh monitor, te fine stvari osjetis i kad stavis bolji proc u komp. E sad, probaj češće mijenjati šta da ti kažem

Netko ne osjeti razliku izmedju 100 i 110ks konja u autu, a netko osjeti. I ne voze svi samo u 6.oj, 100km/h bez da preticu ili saltaju.. nije sve placebo kvragu

Ps da se nasalim, kada zena otvori 24h web, stutter samo takav i izgubim zivot u warfaceu lol . Nije ni web ono što je nekad bio

Pps..usudit cu se pa cu nagađati da je "gamecache" u igri.
Sjecam se dana kada si imao duron i athlon, ili celeron i pentium. Da ne spominjem xeone khm Cesto skoro isti proc, istog takta, ali malo vise cachea u procu, i odmah ljepse radi. Mozda/vjerojatno/sigurno sam falio, ali osjećaj je tu negdje

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 20.07.2019. u 12:28.
Eladio je offline   Reply With Quote