skinuo sam odma nove drivere sa sitea ali windowsi kazu da "u njima nema novijih"... htio sam reinstalirat kompletnu karticu, i natjerat ga da instalira te drivere, ali nakon restarta windowsi automatski instaliraju iste drivere...
e a na CDu postoje 2 hotfixa ali za windowse..posto imam SP2 nisam ih instaliro i obraco paznju na njih..eo to su fixovi KB822603 i KB896626. budem bacio pogled na microsoft.com da vidim za kaj sluze...
a sto se podesavanja tice, nisam mogo nis krivo ovdje podesit jer NEMA nista za podesit :confused:
mogu vam stavit i slike i ostatka cijelih settingsa no na drugoj slici mozete vidjet s lijeve strane 4 ikone: 1. je channel settings, 2. capture settings (device, capture format, image format..), 3. video settings (MPEG-2 codec, rendered, hardware acceleration, brightnes/contrast...), 4. general settings (i tu su pizdarije poput timemode-24h, "switch channels with number pad" i slicno).. sve u svemu JAKO siromasno opcijama...
budem sutra posvetio vise truda MyTheatreu pa mozda s njim nes uspijem.. ima li jos koji prog?
e da, kartica dode s BDA driverima..svi dizu frku oko tih drivera.. ja ne kuzim kaje to i kaj ja sad imam od toga..
Edit: evo prvi fix je fix za SP1 pa ga nemrem ni instalirat, a drugi sam instaliro upravo..nek se nade. No nekak sumnjam da cu sad odjednom nac sve kanale
2nd Edit: nis nisam naso.. doduse nisam resetiro nakon instalacije fixa jer nes skidam s neta no nije mi ni reko da moram resetirat pa brijem da nije bitno..