View Single Post
Staro 19.07.2019., 18:43   #8905
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Sa velikom pozornoscu cu pratiti sljedece nastavke ove osjetljive srcedrapajuce dirljive price.
Znao sam da u svakom muškom leži duboko skrivena ljubav prema sapunicama

Citiraj:
Ovo boldano nemoras ni raditi jer neces nista novoga naci, osim sto ces si posemeriti sadasnje podesene TV programe na TV-u, B.net kartica je zamrznuta u nekom vremenu i nema novih prijema TV programa preko nje.
Probao sam u drugi TV umetnuti modul s karticom i tamo ne nađe ništa osim programa koji idu free u osnovnom paketu i to analogno

... ali u primarnom TV-u u kojem je bio modul i dalje imam sve programe koje sam imao i prije što znači da kartica za sada još uvijek obavlja svoju funkciju. Ako tak ostane onda mogu Kaona prebaciti na sekundarni TV i super

Citiraj:
A na sucelje Kaona ces se morati priviknuti zajedno sa cijelom Sauronovom obitelji (inace cemo da naj****o i ti i ja samnom skupa ).
A bum malo popričao sa čovijekom iz HAKOM-a imaju li pravo vršiti samopromociju i trpati tolike reklame u sučelje za gledanje TV-a jet time onemogućuju primarnu funkciju usluge koju korisnik plaća.

Citiraj:
Najviše me zanima koliko dugo, koliko dana ces jos moci gledati TV programe preko B.net kartice, kad ces zateci mrak na TV-u.
E to i mene zanima no za sad još uvijek radi
bertone je offline   Reply With Quote