View Single Post
Staro 19.07.2019., 09:42   #8904
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Bila dva dečka jutros. Donijeli Kaon WM1200 i pospajali dva kabla i to je to. Usput su mi napravili 7-8 metara dugački LAN kabel (da ga ne moram kupovati i da si ga sam povučem podžbukno) za zimu kad Kaona selim s TV-om na sjeverni zid (prek ljeta je na južnom zbog klime).

Ostavili su stari TV Box, onu kutiju kaj navodno služi kao snimalica i karticu. Kad su otišli isključio sam Kaona, spojio natrag antenski kabel u TV i TV i dalje radi prek kartice

E sad, nisam stigao ponovno preskenirati kanale da vidim da li će pronaći i ove nove koje do sada nisam imao, odnosno ne znam da li su poslijepodne ili će narednih dana onemogućiti karticu, ali za ovo vrijeme kaj sam malo pogledao TV sve radi kao i prije.

Kaj se tiče neta, na žici sam imao u prosjeku 145/15, prek WiFi-a kao i prije i jedino kaj sam vidio da je ping prema Optimi malo manji 3-6, prije je bio 9.

I za kraj, sučelje Kaona je jezivo i pretrpano animacijama i informacijama koje ubijaju želju za promjenom programa i uopće korištenjem TV-a (barem meni). Sad moram proučiti upute i vidjeti da li se to može kako isključiti ili barem smanjiti ili povećati prozirnost pa da ne pojede 1/3 ekrana kad mijenjam programe.
Sa velikom pozornoscu cu pratiti sljedece nastavke ove osjetljive srcedrapajuce dirljive price.

Ovo boldano nemoras ni raditi jer neces nista novoga naci, osim sto ces si posemeriti sadasnje podesene TV programe na TV-u, B.net kartica je zamrznuta u nekom vremenu i nema novih prijema TV programa preko nje.

A na sucelje Kaona ces se morati priviknuti zajedno sa cijelom Sauronovom obitelji (inace cemo da naj****o i ti i ja samnom skupa ).

Najviše me zanima koliko dugo, koliko dana ces jos moci gledati TV programe preko B.net kartice, kad ces zateci mrak na TV-u.
Cilim je offline   Reply With Quote