Uf uf, puno informacija i puno argumenata za i protiv ste dali. Svaka cast. Nakon svakog posta sam se malo zamislio. Javio bih se jos i jucer ali sam toliko bio strgan, pa se danas javljam.
Probat cu sada kroz svaki post proci, kratko i jasno da nebudem dosadan
@mann
Moram priznati da jos nisam cuo da bi netko iz menagementa otiso u deveove

. Problem je da se kod nas jako slabo ili nikako napreduje po nekoj piramidi, mozes eventualno napredovati po ajmo reci "vertikali". I to me dosta smeta.
@tomek
Ovo za stan znam, da nemoze vas troje zakonski biti smjesteno u jednosoban stan. Koliko god mi se to cini ok jer se pazi na kvalitetu zivota, prilican je zez kad se nadjes u toj situaciji.
@Gabre
Da, imam svoj stan, a sto se tice kredita nemamo ni jedan kredit na sebi.
@Gogzs.
Moram priznati da mi Poljska nije uopce pala napamet. Mozda ti se ovih 1000 ojra ustede ili manje ne cini puno ali ja ovdje sa skvo koja radi 2 posla, oboje smo VSS jedva mjesecno ustedimo 300-400 eura...i to smatramo velilik uspjehom,

.Tako da je to ipak razlika iako kazem nije mi primarni cilj odlaska ekonomski.
@Elven
Tu sam ostao malo zatečen. Mislio sam da su svi ispred nas po pitanju organizacije posla. Očito sam tu u zabludi.
@Gabre
Ja ne mislim da je vani cvijeće i da je vani sve super i pošteno. Ali ovo drustvo i drzava jednostavno počivaju na kriminalu, korupciji i mitu i jednotavno mislim da druge drzave koje nisu na ovim vrijednostima sagrađene su vise pogodne za neki normalniji život ajmo tako reći. Da sad nejdem u detalje. Znači vani u takvim državama pošten čovjek ima šanse svojim radom nešto stvoriti i to je to. A da ne pričam o mirovini, za koju sad već najavljuju da ju možemo zaboraviti.
@Pupo
Apsolutni potpis na ovo. Sad si jos zamisli da imas dijete i da dvije godine zaredom nisi dobio vrtic a zadovoljavas sve uvjete.....DreamTeam
@Campeonato i CatKiller
Drago mi je da vam je dobro. Upravo se i tome ja nadam potajno