View Single Post
Staro 18.07.2019., 22:50   #8092
Matija ZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Lak Pregled postova
Kupio sam stropni ventilator online preko volino.hr, 1 dan nakon sto je dostavljen, javio im da bi ga vratio i trazim povrat sredstava. Odmah odgovaraju da im posaljem detalje za uplatu i da ce mi poslati DPD da pokupi paket. Nekoliko dana ne dolazi DPD, javljam im da cekam i dalje, odgovaraju da su poslali novi nalog DPDu i da ce iduci dan kurir doci po paket. Stvarno je dosao.
Od tada je proslo 7 dana. Novaca nema.
Pokusavam saznati gdje je zapelo, nema odgovora, poslao vec 3 maila, na dvije dostupne mail adrese, ne odgovaraju.

Paket je dosao iz Slovenije, stranica je volino.hr, paket je poslan nazad u Sloveniju prema nalogu DPDa.
Sutra zovem taj broj sa web stranice volino.hr, sa pozivnim brojem 051 sto je primorsko goranska zupanija.

Ako mi se ne jave sto je vrlo moguce, molim vas iduce korake koji su? Kome se obracam za prijavu?
Posljedice povrata

U slučaju uspješnog povrata obje strane moraju poštovati primljene postupke i nadoknaditi povezanu uporabu (npr. kamate). Molimo ostavite nam stoga - ukoliko već niste - Vaš valjani bankovni račun. Ukoliko pošaljete dostavljenu robu u potpunosti ili djelomično u lošijem stanju nego primljenu, morat ćete nam nadoknaditi vrijednost. Pri predaji to ne važi ako je do oštećenja došlo u našim rukama - kao što je to moguće u trgovinama. Općenito možete izbjeći plaćanje nadoknade vrijednosti ako poduzmete sve u očuvanju prvobitne vrijednosti robe i ne koristite ju u privatne svrhe.

Stvari poslane u paketu se vraćaju na naš rizik. Vi morate pokriti troškove vraćanja robe ako naručena roba odgovara dostavljenoj, a Vi ju svejedno želite vratiti. U suprotnom slučaju je povrat robe za Vas besplatan. Obveze za nadoknadu plaćanja se moraju ispuniti u roku od 30 dana. Rok za Vas počinje slanjem Vašeg izjašnjenja o povratu ili stvari koje ste primili od nas.

Molimo koristite priloženi obrazac u paketu . Robu će kod vas pokupiti DPD..... Molimo, da za to stupite u kontakt s našom službom za korisnike.

https://www.volino.hr/uvjeti-poslovanja.html

Tako da mislim da ti preostaje da cekas
Matija ZG je offline   Reply With Quote