Citiraj:
Autor Gabre
e da, i ta jos jedna hebena zabluda da je vani sve posteno, cvijece, a u biti je isti K ko i doma, samo je puno vise ljudi, puno vise posla, i onda se toliko ne primijeti, a vijesti su vrlo limitirane, i jednostavno se "lose" vijesti jako filtriraju... zasto, zato sto stvaraju nezadovoljstvo medju narodom, depresiju... narod ne zna, narod zadovoljniji.
HR stalno fila negativnim vijestima, a te vijesti nemaju posljedice, nista ne mijenjaju, osim stvaraju mrzovoljni i nezadovljni narod.
ovdje ces jako rijetko procitati o aferama, ili prozivanje imenima, a ima ih da se useres, poslovni se namjestaju, natjecaji se namjestaju, politicari namjestaju....
upravo radimo na projektu gdje je bivsi gradonacelnik sebi namjestio zemljiste i lokacijsku dozvolu koju nitko nikada tako nije dobio... i nikom nista....
btw, ja nisam u IT-u, vec u gradjevini....
ali za kavu sam uvijek, postoji sansa da dodjem u 9-om mjesecu, i planiram neke zdere organizirati sa forumasima..
P.S. TomekVZ je isto jako dobro opisao situaciju
|
Pa engleski politicari su izmislili korupcija i namjestanja.
Sta ljudi misle da su Bastard, Mućke, Da ministru (premijeru) napravljeni po uzoru na "Balkan"?
Anglosaksonci su ko i mi, "balkan" svijeta. Vidis i po njihovim turistima (u bilo kojoj drzavi, ne samo kod nas).
Germanci su nesto bolji, ali radio sam i 6 mjeseci za njemacku firmu.. to se nije znalo tko pije tko placa.. toliko o organizaciji.
Švicarska i Skandinavija, bar u mojim ocima, prednjace po pitanju organizacije.
Uglavnom ko radi u IT-u tesko da ima racunicu ic van. Ugostiteljstvo je vec drugo.
Ali evo i u gradjevini (tu brojim sve, ne samo "mjesam mort i motam zicu") kod nas rastu place. Majstora tesko nac, a dobrog jos teze. I svi dizu cijene. Dogovori jedan posao za 10,000kn, pa ga pitas jel spobodan, je, ali za 15,000, pa da onaj od 10,000 malo priceka...
Slobodno se javi za kavu ili zdere