View Single Post
Staro 18.07.2019., 18:22   #141
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Gabre i Gogsz su ti sve odlicno rekli.
Volio bih se nac na kavi s vama (well Gabre obviously a bit harder), ali Gogsz, Hrc... Pokrece se neka prica vrlo brzo i htio bi imati network dobrih devova. Pogotovo .net ali moze i Java kao Hrc.

Pare nisu problem, para nikad nema Sala.. 10k netto sigurno nece bit (niti brutto :P).

Imace ni vani ne cvjetaju ruze po pitanju organizacije poslova.
Jedino gdje mi je to super funkcioniralo je bilo kad sam radio sa Svicarcima. To je bila milina!
e da, i ta jos jedna hebena zabluda da je vani sve posteno, cvijece, a u biti je isti K ko i doma, samo je puno vise ljudi, puno vise posla, i onda se toliko ne primijeti, a vijesti su vrlo limitirane, i jednostavno se "lose" vijesti jako filtriraju... zasto, zato sto stvaraju nezadovoljstvo medju narodom, depresiju... narod ne zna, narod zadovoljniji.

HR stalno fila negativnim vijestima, a te vijesti nemaju posljedice, nista ne mijenjaju, osim stvaraju mrzovoljni i nezadovljni narod.

ovdje ces jako rijetko procitati o aferama, ili prozivanje imenima, a ima ih da se useres, poslovni se namjestaju, natjecaji se namjestaju, politicari namjestaju....

upravo radimo na projektu gdje je bivsi gradonacelnik sebi namjestio zemljiste i lokacijsku dozvolu koju nitko nikada tako nije dobio... i nikom nista....

btw, ja nisam u IT-u, vec u gradjevini....
ali za kavu sam uvijek, postoji sansa da dodjem u 9-om mjesecu, i planiram neke zdere organizirati sa forumasima..

P.S. TomekVZ je isto jako dobro opisao situaciju
Gabre je offline   Reply With Quote