View Single Post
Staro 18.07.2019., 16:00   #133
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Dižem ovaj topic iz mrtvih jer savršeno odgovara mojim potrebama
Naime u zadnje vrijeme sve intenzivnije i učestalije razmišljam o odlasku van raditi. Razlozi nisu ekonomski već zato jer mi je dosta svega, jednostavno ne vidim ovdje nikakvu budućnost. Zanima me konkretno, kako ste došli do firmi koje traže ljude. Da li preko rekrutera, weba (slanje CV direktno), neke agencije, googla ili nesto četvrto. U ovom trenutku imam solidan posao pa bih pokušao izbjeci linkedin koji isto ima dosta potencijala, čisto iz razloga jer mi nije hića i htio bih to realizirati to u sljedećih godinu dana.
Trenutno sam dev ali razmisljam da se maknem od toga, ali da ipak ostanem u IT branši. Nije problem niti da vani počnem od nule kao junior dev ako je to prva stepenica dok ne naucim jezik i slično.
Znači ako može info iz prve ruke od ekipa koja je probala, nevezano da li je ta potraga završila uspješno/neuspješno.
Thx :cheers
Super mi je to kako recimo mi infrastruktura / management bi promjenili i krenuli u developere, developeri bi prema nama. Poanta je da je vecina zasicena a malo je mogucnosti setanja medju strukom. Sjecam se da mi je svojevremeno receno da u Kanadi covijek promjeni u prosjeku tri branse. Hahahahha. Barem im nije dosadno. Treba te tri branse pohvatati u jednom zivotu.
mann je offline   Reply With Quote