Citiraj:
Autor locks
Night mode na S10E ništa posebno.Ima tu još posla....
|
Ne bih se složio, puknuo sam par slikica i dobro, možda nisam iskusan i mjerodavan, ali izgledalo je super. Dodalo je svjetla u tamne djelove i podiglo sliku. Uz par toucheva, slika djeluje nestvarno.
Opet ovisi o subjektivnosti i poznavanja fotografije.
Citiraj:
Autor renc
Sve si dobro napisao. Ja bi izdvojio da Samsung radi jako dobre fotke na auto modu (to je ono što najviše ljudi koristi) dok recimo s huaweijem itd. na pro modu možeš izvuči fenomenalne slike. S druge strane kod videa samsung nema premca, stabilizacija, boje, pa ta prava 60fps podrška kod 4k. To je sve vrhunski.
|
Sammy je po meni all arounder, na auto modu može dati puno, a u pro još više.
Jasno da vavej zsad brilljira u foto segmentu, ali video je žalostan + osobno ne trreabm 10x zum koji nude, dok sam ima briljantan video uz odlične fotke.
U svakom slučaju biram dobro oboje, a ne samo jedno.
Ja sam oduševljen sa s10e kvalitetom slika, malo touchnem to i slike gore, što se tiče instaća i toga, jasno.
btw. pitanje, imam snap s10e, nisam probao gcam, jel se to može složit na njega uopće?
evo par slikica, noćno nisam upao, budem nekad. Automatika čista + malo snapseeda. Jako punchy boje ali fan sam toga. Za moje potrebe odlično, svakako da nije top of the line, ali takav telefončić + wide na njemu, ma čudo. Ja sam oduševljen pošto nisam u mogućnosti nosit flagove svake godine kao neki