View Single Post
Staro 18.07.2019., 15:03   #7505
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Night mode na S10E ništa posebno.Ima tu još posla....
Ne bih se složio, puknuo sam par slikica i dobro, možda nisam iskusan i mjerodavan, ali izgledalo je super. Dodalo je svjetla u tamne djelove i podiglo sliku. Uz par toucheva, slika djeluje nestvarno.
Opet ovisi o subjektivnosti i poznavanja fotografije.

Citiraj:
Autor renc Pregled postova
Sve si dobro napisao. Ja bi izdvojio da Samsung radi jako dobre fotke na auto modu (to je ono što najviše ljudi koristi) dok recimo s huaweijem itd. na pro modu možeš izvuči fenomenalne slike. S druge strane kod videa samsung nema premca, stabilizacija, boje, pa ta prava 60fps podrška kod 4k. To je sve vrhunski.
Sammy je po meni all arounder, na auto modu može dati puno, a u pro još više.
Jasno da vavej zsad brilljira u foto segmentu, ali video je žalostan + osobno ne trreabm 10x zum koji nude, dok sam ima briljantan video uz odlične fotke.
U svakom slučaju biram dobro oboje, a ne samo jedno.

Ja sam oduševljen sa s10e kvalitetom slika, malo touchnem to i slike gore, što se tiče instaća i toga, jasno.

btw. pitanje, imam snap s10e, nisam probao gcam, jel se to može složit na njega uopće?

evo par slikica, noćno nisam upao, budem nekad. Automatika čista + malo snapseeda. Jako punchy boje ali fan sam toga. Za moje potrebe odlično, svakako da nije top of the line, ali takav telefončić + wide na njemu, ma čudo. Ja sam oduševljen pošto nisam u mogućnosti nosit flagove svake godine kao neki

Zadnje izmijenjeno od: Doktor O. 18.07.2019. u 15:49.
Doktor O je offline   Reply With Quote