Citiraj:
Autor xGAME
Ja sam uzeo CH7 preko Alze za 1750kn i ne mogu se otet ideji da je vratim ili prodam ovdje i samo pikenm 9700K, Z390 i vozi. Cijene 3700X i doticnog Intela su ionak tu negdje i na kraju bi me sve skupa nekih 300 kn skuplje izaslo i ne bih imao tih problema.
|
Pa vrati i pređi na 9700K. Zašto kemijaš i ideš u nepoznato ako si cijelo vrijeme na Intelu.
Citiraj:
Prvi put idem na AMD i ovo je užas, pa ništa ne radi kako spada.
|
C7H i R7 3700X će ti raditi bez problema. Bitno ti je da imaš zadnji BIOS i da ti je DRAM Boot Voltage na 1,37-1,4V i miran si.
BIOS sam po sebi je možda nezreo, ali kad si u Windozerima, sve će ti raditi kako spada.
Ali ukoliko nećeš mirno spavati, vrati/prodaj i na Intel.
Jedina zamjerka koju imam je to da ne radi miš u BIOS-u. Radi neki stari socijalni optički, ali ovaj koji imam laserski ne

a pošto u BIOS idem jednom u pola godine, ne dira me to previše. Od petka na ovako (4 dana) niti jedan BSOD ili CTD u igrama. Sve radi kao i prije.
Neke stvari su preuveličane, a neke stvarne. Nema mjesta panici. Kao što sam rekao, da sam počeo imati takve gluposti da mi je komp neupotrebljiv, poslo bi Asus i q i uzeo onu Điđibajticu X570. Ovako dok sve radi, nema greške.
Citiraj:
Autor Gigi1
Nema ovo veze s amdom nego sa kapacitetom radne snage kod mbo proizvodjaca, a vecina je trenutno upregnuta na one stvari koje se tek trebaju prodati.
|
Upravo to.