View Single Post
Staro 16.07.2019., 17:09   #2006
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Ovo jednostavno nije istina, hamilton radi greske ali je u toliko superiornijem bolidu ove sezone da kad napravi gresku anulira je u istom ili slijedecem krugu.

Tko ne vjeruje nek ponovno pogleda kanadu, vettel je do izlijetanja odvozio perfektno, hamilton nije ni blizu, ali djaba to vettelu kad je merc toliko dominantniji da se sve nadoknadi iduci krug.

Ne branim vettla, stovise, generalno vozi osjetno losije zadnjih 20ak utrka, ali isto tako nije jednako lako voziti stalno na 120% ili na 80/90% i onda kad je bitno odraditi 3/4 hammer time kruga po utrci.

Isto tako carli je mozda i vise gresaka napravio od vettla ove sezone, no on je klinac i ima pravo da vise grijesi

puno se toga na forumu ne vidi ili ne zeli vidjeti jebga

ja shvacam sto zelis reci.
vec sam masu puta napisao da su meni najdrazi vozaci Kimi i Rikiardo, ali sam zaista impresioniran ovim pristavim gusterima

Leclerc je jebeno pokazao zube, ali ono bas muski, mislim da se i max morao malo ohladiti kad je vidio da ima konkurenta na gridu i da nije nadmocan, koliko mu onaj tulavac Horner dize ego svojim hvalospjevima. Ono ogavno za gledati.

Vettel je lani bio pod ogromnim pritiskom, i jebga, puklo, sklop nesretnih okolnosti, sitne greske koje su zavrsile gubitkom bodova i to je sto je
Mercedes im je do prvog pit stopa otisao kolko, 20-25 sekundi

@Druze, to sto meni hamilton izgleda ko pedofil je jedna stvar, nije mi ni vettel skroz normalan, ali svakako se razgovara normalnije i zna pokazati emocije i srcanost.
Ove godine ferrari pa sve da je vettel u naponu svoje snage nema nikakve sanse, ma moze i hamilton vozit ferarijev bolid, i opet nista ne bi napravili.

A lani... pricas da je ferari bio bolji... da je ferari bio bolji, onda su trebali biti u stanju nadoknaditi one greske, i biti bolji na drugim stazama i vratiti te bodove. Ali nisu bili bolji, imali su na par staza konkurentan bolid, a Mercedes se s tim nije zamarao, niti su cak ulazili u neke borbe. Jednostavno je Mercedes puno jaca i bolja momcad.
toliko me poceo iritirati hamilton na kraju, kad krene sa svojim, thank you to the team, to god, to fans, to fucking car wash guy, to this to that, it was such a hard race, hardest I had, bljuv bljuv...

samo zbog tog njegovog preseravanja, jednostavno je umjetan i tu osobinu ne podnosim, kako kod njega, tako ni kod ljudi oko mene.
Gabre je offline