Ma jok gabre, ti ga samo uspoređuješ sa ... ne želim ni ponoviti. Ajde ne kenjaj.
Citiraj:
Autor Gabre
ja ne znam zasto meni taj hamilton uvijek izgleda ko neki pedofil, ima tako neki tele pogled, cudan lik skroz
|
Eto, ti smatraš o Hamiltonu nešto u čemu se ja ne slažem, ali me boli briga što kenjaš o njemu. Zato bih molio da bude obostran osjećaj.
Ti ne shvaćaš da nema opravdanja za 4x WDCa i veterana, drugog najplaćenijeg vozača na gridu i još k tome PRVOG VOZAČA u FERRARIJU. Ponavljam. U FERRARIJU. U najboljoj i najcjenjenijoj F1 momčadi svih vremena. Koja gradi sebe oko njega i po njegovim željama. Jel to ikako jasno što to znači?
Takav vozač ne smije biti u krizi i ne smije griješiti. Šumaher je vozio 11 sezona i nije imao kikseva koliko je ovaj imao samo u godini dana. Alonso je vozio 5 sezona i nije imao najbolji bolid ni blizu pa mu je 2x naslov pobjegao za picinu dlaku te isto kiksevi mu se mogu izbrojati na prste jedne ruke.
Lani je gospon imao mašineriju za dizanje kante nakon toliko godina pa ipak eto, opjevali smo to.
I na kraju, ne moraš mene slušati. Eto ti navijača Ferrarija (jer ti navodno nisi Ferrarist i Vettelovac) ovdje koji su ponovili isto. Eto ti i talijana. Kažu isto što i ja. Nas hejtera 80 miliona.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk