Citiraj:
Autor Disco
Najviše problema vj zato jer je najprodavanija budget ploča pa je uzorak najveći, a ne zato jer neš ne valja.
A ako ne prođe, uvijek se može probat sa drugim stickom.
|
Moguće da je i do toga ali mi nije jasno kako nekima neće ni iz 5 pokušaja sa različitim stickovima i različitim veličinama. Koliko vidim dosta ljudi je MSI iznervirao s tim rezultatima flashanja koji dosta variraju od osobe do osobe.
Malo sam se bacio na proces eliminacije programa koje drže napon konstantno na 1.35+v. U mom slučaju Steam, InputMapper i ni manje ni više nego AMD Ryzen Master kojeg i sam AMD preporučuje, hm

Gledam Hwinfo i ok očitava niti diže napon, ko ni cpu-z. Gledam ovako kod surfanja i radu u Windowsu kako se mijenja napon i temperature s njim i čini se da je skoro pa isti vrag varira li između 0.5 i 1.0v ili je zakucan na 1.35+ cijelo vrijeme pa se pitam koga vraga se zamaram.
Kakva su vaša mišljenja o tome da bi vam proc cijelo vrijeme radi jednog banalnog programa/aplikacije ko npr. kod mene taj Inputmapper koji služi samo da koristim PS4 gamepad na PC-u i radi koga cijelo vrijeme proc radi na naponu od 1.3-1.4v. Ne znam, nisam toliko upoznat s tim novijim arhitekturama i još mi je to sve novo i malo čudno jer sam dugo bio na ivy-u koji je već dosta star i nije prelazio 1.22v napona kaj god mu servirao. Ovo je očito sve drukčije po tom pitanju.
@Exy
To bi zbilja bilo đubretarski da sad ostave na cjedilu one koji nemaju MAX verziju i da vele da ako hoćete full stabilan bios kupite ju, ako nećete ko vas j...