Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.07.2019., 11:10   #45118
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Evo, baš gledam ovdje:

http://www.speedingeurope.com/austria/

i otprilike je u skladu sa onim što sam platio.
Dolje u komentarima netko piše da ako se vozi brzo kroz zelenu zonu? onda 1 km prekoračenja = 60 eura,a 30 km prekoračenja = 1800 eura
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Za Austriju - meni je stiglo, kao sto sam napisao, za prekoracenje od 40kmh (110 ogranicenje, vozio 150) samo 30eura . Ne znam koliko ima istine u tome sto tvoja frendica prica ali to onda nije samo za brzinu. Takodjer - razlicite su kazne za naseljeno i nenaseljeno podrucje. Ali za 300€ je morala nesto jebeno napravit.

Message delivered by Tesla Model S P100D
O tome vam cijelo vrijeme pricam. Ne bi smjelo biti isto vozit se 30 prkeo ogranicenja na praznom autoputu i pokraj skole.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ona je to u Beču popušila, tako da moguće da je u tome stvar.

Ali kaže da je 300 EUR kazna bila, došla doma kuverta, nije tamo platila.

I da u Beču ne vrijedi -10%.

Kolega potvrdio da je tako. Vozili su 66, ne 61, ne znam koliko to igra ulogu.
Ja se ne sjecam za svoju kaznu, ali mi se cini da ni meni nike vrijedilo. Pisalo samo 57 sam vozio, 50 je ogranicenje, 50€ kazna (prije 3-4 godine)

Edit:
Ok nije ista kazna za autoput i skolu, ali vise sam mislio na brze ceste koje se vode kao naseljeno podrucje. Kao potez Rotor - Lucko...
I zasto stoje samo na takvim "tricky" mjestima? Kaznu sam platio tamo i kad nas je 7-8 odjednom poredao jer je stajao na autoputu gdje je ogranicenje 100.

Gluposti, a mamlazi poput ovog u bmwu koji se voze 100 kroz kvartove znaju da im tamo policija nece stajati.
Brzinu mjere samo na Slavonskoj, Drzicevoj... A sta je sa kvartovima gdje se mamlazi voze 80+?

Ja se vozim ko penzic kad su mi auti sparkani s desne strane, u blizini skola i vrtica, i opcenito bilo gdje kad znam da cu mozda morat naglo stat.
Ali volim potegnuti kad mi uvjeti do dozvoljavaju i voljan sam platiti neku kaznu za to ako me cope. Ali ne ostat bez vozacke ako mislim da nisam nikog ugrozio.
A za 30 preko ogranicenja u gradu bi ja vec uzima vozacku (ali opet ne na Slavonskoj ili Drzicevoj...)

Znaci da se gleda nekako po postotku.
Ako je 40 ogranicenje, a ti vozis 70, odi se malo ohladi.
Ako je 80 ogranicenje, ti vozis 110, plati momak, ali ne moras na hladjenje.

A za sve koji voze duplo preko ogranicenja dozivotno bez vozacke (sto je nekad problem jer ti na autoput stave 60 radovi, a ni radova ni radnika nigdje, ali to bi onda morao moc pobit na sudu)

Zadnje izmijenjeno od: Elven. 15.07.2019. u 11:20.
Elven je offline   Reply With Quote