Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.07.2019., 01:45   #45107
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Vozim se iza još jednog auta uz dovoljni razmak prema Zagrebu, 65-70km/h gdje je ograničenje 50km/h (široka, nova cesta sa ogradama i odlicnim asfaltom) ... dolete dva mamlaza lokalna rejsera, 320d i A5 2.7TDI. Zabije mi se jedan na guzicu i odmah oba u pretjecanje preko pune crte gdje je i raskrizje, s oko 100-110km/h. BMW se zaleti da će preteć i auto ispred mene, uspije u tome ali kroz slijepi desni zavoj. Audi ipak nije imao muda i skoro se skucao u taj drugi auto pri kočenju. Policija će ih uhvatit ... nikad. Prije će ubit nekog iz suprotnog smjera nego platit bilo kakvu kaznu.

Isto danas ranije, muke ljudi oko pretjecanja šlepera s dodatnom prikolicom koji se vozi 30km/h kroz naselje. Ja sam bio negdje peti u koloni. Od 4 auta ispred, 2 su skoro napravila frontalne sudare zbog pretjecanja na slijepo. Jedan od njih je bio VW Transporter s oznakom da vozi djecu - kasnije me isti taj skoro izbio u jarak kad sam ga pretjecao gdje se smjelo i gdje je bilo sigurno. Pijan ko letva, mora biti. Iako mi se maknuo sa sredine ceste kad sam izašao u pretjecanje, svejedno ga je vuklo nazad. Ne znam koliko mutav moraš biti da u retrovizoru periferno ne vidiš žmigavac i auto.
Najgori su mi ti koji su ili mrtvi pijani ili misle da je cijeli kolnik, ukljucujuci i lijevu traku - njihov.
IcyTexx je offline   Reply With Quote